Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1207
https://goldenpage.gr/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΚΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΔΙΒΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

ΑΜΥΚΛΕΣ, ΣΠΑΡΤΗ, Αμύκλες 231 00, ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο μαραγκός στη Σπάρτη, Διβάκος Γιάννης, έχοντας μία μακρόχρονη πείρα στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών κάθε είδους, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους ξύλινη κατασκευή, αποτελώντας την ιδανική λύση για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.
 
Με καινούργια μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σχεδιάζει, δημιουργεί κατόπιν παραγγελίας, μία πλήρη γκάμα προϊόντων ξυλουργικής χειροτεχνίας.

Κουφώματα, Ντουλάπες, Έπιπλα, Πόρτες, Έπιπλα κουζίνας, Έπιπλα μπάνιου, Ειδικές κατασκευές ξύλου, πάντα με ποιότητα εργασίας, προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, τέλειας αισθητική και λειτουργικότητας.

Ανακαινίζει το χώρο σας σε ότι αφορά ξύλινες επενδύσεις είτε σε ιδιωτικό είτε σε επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία).

Επιπλέον κατέχοντας την άδεια και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό αναλαμβάνει και παρέχει υπηρεσίες (εγκαταστάσεις ηχητικών συστημάτων),  σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.
 Στο ενεργητικό του υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, και η άψογη διεξαγωγή πολλών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων κ.λ.π

Επιχειρήσεις και ιδιώτες εμπιστεύθηκαν το μεράκι, την πείρα και την τεχνική του υποδομή, για την κάλυψη εκδηλώσεων σε εγκαίνια καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, πάρτι, happenings, μουσικές βραδιές.

Παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας, αναπτύσσει και εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του, τις παροχές και τον εξοπλισμό του, με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών του.
Επιχειρήσεις και Ιδιώτες έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας σε:

Γάμους - Βαπτίσεις - Δεξιώσεις
Εγκαίνια καταστημάτων & εμπορικών κέντρων
Κοινωνικές εκδηλώσεις
Πάρτι
Συναυλίες
Συνέδρια
Φεστιβάλ
Happenings
 
Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι πρόκληση και το αποτέλεσμα είναι προσωπικό του στοίχημα!

 

 

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
ΑΜΥΚΛΕΣ, ΣΠΑΡΤΗ, Αμύκλες 231 00, ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΙΒΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)