Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1279
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KOYDOYNAS-1610313266.png

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΪΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Αξιώσεις

119 ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΙΓΙΟ 251 00, ΑΧΑΪΑ

Στοιχεία επιχείρησης

H ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ξεκίνησε την λειτουργία της το 1997,ως μια οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στην πολυετή πείρα των δημιουργών της, οι οποίοι βρίσκονταν στον χώρο της προκατασκευής και παρακολουθούσαν τις εξελίξεις της τα τελευταία –τουλάχιστον- 25 έτη.

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, η εξέλιξη της εταιρίας ήταν αλματώδης, οι ρυθμοί καταιγιστικοί, με αποτέλεσμα η ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ να ξεφύγει από τον αρχικό της προσδιορισμό ως οικογενειακή επιχείρηση και η φήμη της να εξαπλωθεί εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Αυτή τη στιγμή η εταιρία μας, δίνοντας ζωή και βοηθώντας την εξέλιξη της οικονομίας της πόλης όπου στεγάζεται, του Αιγίου, απασχολεί πάνω από 150 τεχνίτες και είναι υπεύθυνη για την καλή διαβίωση τουλάχιστον 500 ατόμων, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετώπιζαν άμεσο βιοτικό πρόβλημα, λόγω της μη ύπαρξης και ανάπτυξης της βιομηχανίας στην περιοχή. Επίσης, δίνοντας δουλειά και ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, βοηθάει στην παραμονή αυτών στον τόπο τους και στην αποφυγή της αναγκαίας απογύμνωσης της επαρχίας, από τους ανθρώπους της, προς αναζήτηση εργασίας.

Η μεγάλη επιτυχία και η γρήγορη ανάπτυξη της εταιρίας μας, είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων:

  • Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό,
  • Τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά
  • Η ταχύτητα κατασκευής
  • Το χαμηλό κόστος και
  • Η πλήρης αντισεισμικότητα

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μας προτιμάει η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών, οι οποίοι μας επισκέπτονται.

Ο κυριότερος, όμως, λόγος και κέντρο του σχεδιασμού μας είναι ο άνθρωπος, τον οποίο εμείς τιμάμε και σεβόμαστε, πάντα σε συνάρτηση με τους παράγοντες που οδηγούν στην ευεξία και την ευημερία του, καθώς και στην πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας του, όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ.

Με δυνατότητα επίλυσης όλων των προβλημάτων, ως γνώστες του αντικειμένου, μπορούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας, σε όλα τα επίπεδα δημιουργίας μίας οικίας, ξεκινώντας από την άδεια οικοδομής και καταλήγοντας έως και την παροχή ρεύματος. Επίσης, σε περίπτωση δανείου μπορούμε να βοηθήσουμε στην γρήγορη εξέλιξη και διεκπεραίωση του.

Η ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, απευθύνεται σε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν ένα σπιτικό μοναδικό, το οποίο θα χαρούν, με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Ένα σπιτικό γερό, όμορφο, ζεστό, ασφαλές, πλήρως αντισεισμικό και το κυριότερο με το χαμηλότερο κόστος κατασκευής, για την ποιότητα την οποία προσφέρουμε.

Τηλέφωνο 2:
2691061519

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
119 ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΙΓΙΟ 251 00, ΑΧΑΪΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (+)