Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1074
  • ΑΓΟΡΑ
  • Γεωργικά προιοντα
  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΤΣΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5337/KRITSAS1575765017-1578925839.png

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΤΣΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ Αξιώσεις

ΚΡΙΤΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 720 51, ΛΑΣΙΘΙ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Κριτσάς ιδρύθηκε το έτος 1927. Σήμερα, μετά την απορρόφηση δύο γειτονικών συνεταιρισμών, έχει στη δύναμή του περίπου 1.350 μέλη τα οποία φροντίζουν πάνω από 300.000 ελαιόδεντρα στην ευρύτερη περιοχή της Κριτσάς, των Λακωνίων και της Πρίνας.

Διαρκής και αταλάντευτος στόχος της κοινής προσπάθειας των μελών του Συνεταιρισμού είναι η παραγωγή ενός από τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο.
Στο ελαιοτριβείο του Συνεταιρισμού εφαρμόζεται με επιτυχία το σύστημα της κοινής άλεσης του ελαιοκάρπου. O ελαιόκαρπος που συλλέγεται από τους παραγωγούς, συγκεντρώνεται στους σταθμούς παραλαβής στην Κριτσά, στα Λακώνια και στην Πρίνα και επεξεργάζεται αυθημερόν μετά το μάζεμά του. Με τον τρόπο αυτό παράγονται ετησίως περίπου 950.000 κιλά ελαιολάδου άριστης ποιότητας που, στο σύνολό του ανήκει στην ανώτερη ποιοτική κατηγορία του «εξαιρετικού παρθένου» με οξύτητα σχεδόν πάντα μικρότερη από το 0,3.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου με μηχανήματα φυγοκεντρικού τύπου, δυναμικότητας 10.000 Kg ελαιοκάρπου ανά ώρα, βρίσκονται στον οικισμό της Κριτσάς. Το ελαιόλαδο που παράγεται αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες ελαιοδεξαμενές  συνολικής χωρητικότητας περίπου 700 τόνων μέχρι την τυποποίηση του. Το σύγχρονο τυποποιητήριο ελαιολάδου του Συνεταιρισμού έχει δυνατότητα τυποποίησης σε μια μεγάλη γκάμα συσκευασιών.Το ελαιοτριβείο και το τυποποιητήριο του Συνεταιρισμού έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα FSSC 22000, ISO 22000, ISO 22005 και ISO 9001.

Για τις πρακτικές έκθλιψης του ελαιοκάρπου και τις πρακτικές διάθεσής του ελαιολάδου που εφαρμόζει ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Κριτσάς έχει βραβευθεί από τον ΣΕΔΗΚ με την «Χρυσή Μινωϊκή Ελιά» και την Αργυρή Μινωϊκή Ελιά.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
ΚΡΙΤΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 720 51, ΛΑΣΙΘΙ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)