Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
771
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/DRANIDIS-1614725092.jpg

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΡΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αξιώσεις

110 ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 544 53, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Γιώργος Δρανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Τα σχολικά του χρόνια έζησε στην Κατερίνη απ΄όπου και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο το 1990 με άριστα.

Το 1999 έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και του Αγροτικού του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς το 2003. Την ειδικότητά του συνέχισε στη Β’ Οφθαλμολογική κλινική του Α.Π.Θ στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης και την ολοκλήρωσε το 2007 στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσειο» της Ελευσίνας. ​​​​​​​

​​​​​​​Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο τμήμα Κερατοειδούς- Διαθλαστικής Χειρουργικής και Οφθαλμοπλαστικής Χειρουργικής και Τράπεζας Οφθαλμών του Queen Victoria Hospital στο East Grinstead στη Μεγάλη Βρετανία. Στο μεσοδιάστημα εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας σε διάφορες θέσεις.

​​​​​​​ Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Μ.Βρετανία στη χρήση Botox για την εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου και τη θεραπεία του βλεφαρόσπασμου καθώς και στην εφαρμογή ενέσιμων σκευασμάτων υαλουρονικού οξέος για την εξάλειψη των ρυτίδων και ουλών του προσώπου. Συνεργάστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα με τη γνωστή εταιρία Αισθητικής Ιατρικής – Κοσμητικών Εφαρμογών, Cosmetology- Persona, που έδρευε στο Λονδίνο και στο Bexley του Kent. Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εφαρμογές Botox και Υαλουρονικού Οξέος για αμιγώς Ιατρικές – Θεραπείες βλεφαρόσπασμου, υπεριδρωσίας και αισθητικές ενδείξεις.

​​​​​​​Συνέχισε τη Μετεκπαίδευσή του συμμετέχοντας στην ομάδα του καθηγητή Ι.Παλλήκαρη και συγκεκριμένα στο Βαρδινογιάννειο Εργαστήριο Μεταμοσχεύσεων και Μικροχειρουργικής του Οφθαλμού του Πανεπιστημίου Κρήτης (Β.Ε.Μ.Μ.Ο) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο καθηγητής Ι.Παλλήκαρης είναι ο εμπνευστής και εφευρέτης της μεθόδου LASIK, η οποία σήμερα είναι η ευρύτερα χρησιμοποιούμενη μέθοδος στη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών του οφθαλμού (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός).

Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ με θέμα: «Σύγκριση της επέμβασης Lasik με femtosecond laser και της επέμβασης με Lasik με μηχανικό μικροκερατόμο».

Συγγραφική Δραστηριότητα: Συγγραφή πολλών επιστημονικών εργασιών και ενεργός συμμετοχή σε συνέδρια και workshops στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Γιώργος Δρανίδης διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 110, από το Φεβρουάριο του 2008.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
110 ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 544 53, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΡΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (+)