Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
742
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6240/-1599217222.jpg

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ DENTAL HEALTH ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αξιώσεις

40 ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ 201 31, ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Το Dental Health Clinic - Καραγιάννης Γεώργιος αποτελεί την πρώτη και πρότυπη μονάδα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της στοματικής υγιεινής στην Κορινθία και εκφράζει την σύγχρονη αντίληψη για την Οδοντιατρική Περίθαλψη. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Dental Health είναι η δυνατότητα για μία και μοναδική επίσκεψη, σε ένα χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ειδικότητες. Περιοδοντολογία, Στοματολογία, Παιδοδοντία, Οδοντιατρική Χειρουργική, Ορθοδοντική, Ενδοδοντία, Ακτινογραφία, Αισθητική Οδοντιατρική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Ο Καραγιάννης Γεώργιος, που είναι ο εμπνευστής του Dental Health Clinic, διαθέτει πτυχίο Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής “Iuliu Hatieganu University” στο Κλούζ της Ρουμανίας. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση πάνω στη γενική οδοντιατρική στο οδοντιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Καραγιάννη και στη συνέχεια ξεκίνησε της επαγγελματική του δραστηριότητα σε ιδιωτικό οδοντιατρείο. Τέλος, παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σχετικά με τις πρωτοποριακές τεχνικές της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (+)