Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
2668
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΞΟΡΚΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5519/-1582882864.png

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΞΟΡΚΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗ Αξιώσεις

55 ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΑΘΗΝΑ-ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ 104 33, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Στο Μαγικό Στέκι της Εβελίνας στην Αθήνα, εγώ, η Μάντισσα Εβελίνα αναλαμβάνω, για εσάς φίλες μου, κάθε είδους πρόβλεψη. Μπορώ και θέλω να σας αλλάξω τη ζωή σας με απόλυτη επιτυχία και να κάνω πραγματικότητα αυτά που δεν μπόρεσαν οι άλλοι. Στο Μαγικό Στέκι της Εβελίνας, μετά απο 20 χρόνια εμπειρίας, αποφάσισα να κάνω κάτι όμορφο. Γι' αυτό και δημιούργησα έναν χώρο με καινούργια, πανίσχυρα, μοναδικά και αυθεντικά προϊόντα - υλικά αποκρυφισμού, αποκλειστικά, για εσάς από εμένα με πολλή αγάπη.
  Διαθέτω πανίσχυρα ερωτικά φίλτρα, ειδικά θυμιάματα, υγρά και έλαια, αραβικά μπουχούρια, ουντ, ελιξίρια, σπάνια και πανίσχυρα φυλαχτά. Παρέχω πανίσχυρες σφραγίδες για προστασία, υγεία και οικονομική άνοδο, πακέτα ολοκληρωμένων μεταφυσικών εργασιών, για αισθηματικά, υποβολές για κάθε σκοπό, οικονομικά, λύσιμο και καθαρισμό, υποταγή, προστασία. Αναλαμβάνω προβλέψεις με χαρτομαντεία, επίκληση πνευμάτων, με απόλυτη ακρίβεια και ειλικρίνεια.
  Κοιτάζοντας πάντα μπροστά, έχω ως στόχο, μόνο, την επίλυση των προβλημάτων σας και τη δική σας ευτυχία. Φτιάχνω, εδώ και χρόνια, όλα τα χειροποίητα προϊόντα και τα φυλαχτά μόνο κατόπιν παραγγελίας, γιατί τα διαβάζω και τα ενεργοποιώ στα προσωπικά στοιχεία του καθενός και ανάλογα με το πρόβλημα που έχει. Εμπιστευθείτε τη δύναμη, το χάρισμα και την εμπειρία μου, αφού, σε συνεργασία με τις δυνάμεις του σύμπαντος και τις μοναδικές γνώσεις μου, μπορώ να αλλάξω τη ζωή σας, με στόχο την επιτυχία.


Σήμα κατατεθέν μου, η Επιτυχία & η Απόλυτη Εχεμύθεια!!!


Να θυμάστε ότι: 'Μπορώ να σας βοηθήσω, μόνο αν εσείς το θέλετε'.


  Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αναλαμβάνω υποθέσεις, πανελλαδικά, αλλά και στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τους καλύτερους αποκρυφιστές - μύστες από Αϊτή, Αίγυπτο και Τουρκία, για να έχετε σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα. Επίσης, προμηθεύω, χονδρική, επαγγελματίες, με υλικά και προϊόντα αποκρυφισμού εξαιρετικής ποιότητας.
  Οι προσωπικές συνεδρίες γίνονται, μόνο, κατόπιν ραντεβού, καθημερινά 10.00πμ - 20.00μμ, εκτός Σαββατοκύριακου, και παρέχω δωρεάν συμβουλευτική και σωστή καθοδήγηση.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
55 ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΑΘΗΝΑ-ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ 104 33, ΑΤΤΙΚΗ