Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
968
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5624/-1583335247.jpg

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

50 ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ 203 00, ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Το κτηνιατρείο μας “Λέκκας Ιωάννης” το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας, λειτουργεί από το 2006 παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους. Η αγάπη μας για τα κατοικίδια μας οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου κτηνιατρείου, πλαισιωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους κτηνιάτρους, το οποίο μπορεί να χειριστική οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας.

Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του κτηνιατρείου μας διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί το σκύλο, την γάτα, το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο, το πτηνό ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο διαθέτετε. 

Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ φιλοσοφία μας είναι η παροχή άρτιων κτηνιατρικών υπηρεσιών και η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των ζώων.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
50 ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ 203 00, ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα