Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1001
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5781/-1588274994.jpg

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕΡΡΕΣ ΑΦΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΟΕ Αξιώσεις

1ο χλμ. Ε.Ο. ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ, ΣΕΡΡΕΣ 621 00, ΣΕΡΡΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Η καταξίωση της επιχείρησής μας από τους ίδιους τους πολυάριθμους πελάτες μας και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, από το 1993, έχει ως αποτέλεσμα να πετύχουμε την αξιοπιστία μας και στην ποιότητα διατηρώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Η πολύχρονη εμπειρία μας η προσεκτική επιλογή των αυτοκινήτων που διαθέτουμε προς πώληση, οι γνώσεις μας πάνω στο αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με τους έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, που ελέγχουν εξονυχιστικά το κάθε όχημά μας, μας καθιστούν κυρίαρχους στο χώρο πώλησης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό, αποτελεί ζωντανή διαφήμιση της εταιρείας μας και μας έχει εδραιώσει ως καταξιωμένους επαγγελματίες στον κλάδο μας, από την πρώτη μέρα ίδρυσης και λειτουργίας της οικογενειακής μας επιχείρησης.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που με πολύ μεράκι φροντίζουμε προσωπικά οι ίδιοι, θα διαπιστώσετε με την πρώτη επίσκεψή σας και μόνο, μπορείτε να βρείτε μοναδική ποικιλία σε μάρκες και τύπους αυτοκινήτου, diesel ή βενζίνης και να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και καλύπτει τις ανάγκες σας.
Όλα τα αυτοκίνητα που διατίθενται στην έκθεσή μας βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ατρακάριστα και φυσικά ελέγχονται από έμπειρους τεχνίτες πριν την έκθεσή τους στο χώρο μας. Ελάτε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Η επιχείρηση Αφοι Κρυστάλλη αποτελεί εγγύηση στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όλα τα οχήματα είναι απολύτως ελεγμένα. Φυσικά ο κάθε υποψήφιος αγοραστής, πριν την αγορά του οχήματός του έχει τη δυνατότητα να το ελέγξει σε δικό του έμπιστο τεχνίτη, ώστε να επιβεβαιώσει την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου.
Στην εταιρεία μας μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που πραγματικά επιθυμείτε είτε μετρητοίς, είτε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζικού δανεισμού με συνεργαζόμενες Τράπεζες.
Δεκτές και ανταλλαγές του δικού σας αυτοκινήτου με νέο της επιλογής σας μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία που έχουμε στη διάθεσή σας.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
1ο χλμ. Ε.Ο. ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ, ΣΕΡΡΕΣ 621 00, ΣΕΡΡΕΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΦΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΟΕ (+)