Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1808
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6346/-1602233446.jpg

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΙΖΕΣ STAL ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ-ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΕ Αξιώσεις

212 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ 136 71, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η Stal είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια πείρα στον χώρο των ανακατασκευών εξαρτημάτων.  Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, σε συνδυασμό με την καθετοποιημένη παραγωγή και τα άριστης ποιότητας ανταλλακτικά, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της. Σήμερα η εταιρεία καλύπτει με τις υπηρεσίες της, όλη την σειρά επιβατικών οχημάτων, φορτηγών, σκαφών και μηχανημάτων.
 Οι σύγχρονες προδιαγραφές που εφαρμόζει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα στον τομέα της ανακατασκευής συνεπάγονται σε ένα άψογο αποτέλεσμα, κατατάσσοντας τη Stal σε μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες ανακατασκευών στην Ευρώπη.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
212 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ 136 71, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΥΛΟΥ-ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΕ (+)