Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
2059
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3715/__________-1611757803.jpg

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΑΓΡ ΣΥΝ ΙΜΕΡΩΝ ΙΜΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗ Αξιώσεις

ΙΜΕΡΑ, ΚΟΖΑΝΗ 501 00, ΚΟΖΑΝΗ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων είναι συνεταιριστική οργάνωση αγροτών του Τ.Δ Ιμέρων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού της Π.Ε. Κοζάνης. Ο Συνεταιρισμός  ιδρύθηκε το 1933 από παραγωγούς της κοινότητας Ιμέρων Σερβίων Κοζάνης με σκοπό την οργάνωση και προώθηση των αγροτικών προϊόντων τους.

Στόχος η διαφύλαξη των συμφερόντων των συνεταιρισμένων και η διαφύλαξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που παράγονται στα Ιμερα. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην τυποποίηση και διάθεση των προϊόντων αυτών, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, την επιτραπέζια ελιά και τα παράγωγα αυτής.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων το 2005 ξεκίνησε τη κατασκευή του σύγχρονου ελαιοτριβείου το οποίο ολοκληρώθηκε το 2006 και εμπλουτίζεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, δίνοντας ακόμη περισσότερα κίνητρα στους παραγωγούς για δυναμικές καλλιέργειας ελιάς. Μέχρι και σήμερα καλλιεργούνται περίπου 2000 στρέμματα που αναλογούν σε 50.000 ελαιόδενδρα.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων για την παραγωγή του λαδιού που κυκλοφορεί στο εμπόριο με την ονομασία «Ελαιόλαδο Ιμέρων» χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες μόνο προϊόντα από τα ίμερα και ειδικά προερχόμενα από τους συνεταιριστές της , ώστε να διαφυλάττει την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Tο ελαιόλαδο διακρίνεται από αρκετό φρούτο και χορτάρι στη γεύση, με στοιχεία ανθών και αχλαδιού στη μύτη αλλά και την άριστη ποιότητα λαδιού που έχει σχεδόν μηδενική οξύτητα και δικαίως ονομάζεται έξτρα παρθένο.

 

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)