Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
806
  • ΣΠΙΤΙ & ΚΗΠΟΣ
  • Τέντες
  • ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/GIANNIS-1612740683.jpg

ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

40 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 640 07, ΚΑΒΑΛΑ

Στοιχεία επιχείρησης

"Ο ΓΙΑΝΝΗΣ"

 

ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ

ΤΕΝΤΕΣ

 

Στην επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ που εδρεύει στην Νέα Πέραμο της Καβάλας, δεν σταματούμε να ερευνούμε τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται. Αναζητούμε συνεχώς καινούρια προϊόντα για να καλύψουμε όλες σας τις απαιτήσεις και εισάγουμε κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Η πολύχρονη πείρα μας, εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση της τέντας.

Καταξιωθήκαμε στον χώρο της σκίασης προσφέροντας, άρτιο τεχνικά εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πλήρη υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη.
Ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες και απαιτήσεις του, για την εσωτερική  και εξωτερική σκίαση στο χώρο του. Επαγγελματικό ή ιδιωτικό!

Κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες παντός τύπου (από απλή τέντα για τον κήπο ή την βεράντα σας μέχρι τεντοπέργκολες για το ξενοδοχείο ή την επιχείρησή σας), ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες, αυτοματισμούς με μοτέρ, επαγγελματικές ομπρέλες, διαφάνειες, ρολά, καποτίνες, κασετίνες ακόμα και ειδικές κατασκευές τεντών.

Η επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ μπορεί να κάνει πραγματικότητα την κατασκευή που εσείς επιθυμείτε, έχοντας μία μακρόχρονη πείρα στον τομέα των προϊόντων σκίασης και με πολλές κατασκευές στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και Θάσου.

 

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
40 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 640 07, ΚΑΒΑΛΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)