Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1906
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/XRISTOFIS-1611492264.jpg

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED ΦΩΤΕΙΝΕΣ MEGA SIGN ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αξιώσεις

53Α ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 45, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η MEGA SIGN ιδρύθηκε το 2000 Με στόχο τη δημιουργία μιας κάθετης μονάδας, που να καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών, που αφορούν τον τομέα των διαφημιστικών εφαρμογών.

Σήμερα, που η αγορά είναι πιο πολύπολοκη, πολύμορφη και απαιτητική από ποτέ, και παράλληλα με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, όλο και πιο εξειδικευμένα προϊόντα και νέες υπηρεσίες βρίσκονται στη διάθεση του πελάτη.

Με  στόχο να προσφέρει  στους πελάτους την καλύτερη ποιότητα, την καλύτερη τιμή, εξοικονόμηση χρόνου κι ευελιξία ταυτόχρονα με τις καλύτερες ιδέες, αναζητά συνεχώς νέα πρωτοπόρα υλικά και νέες τεχνολογίες εκτύπωσης.

Μετά από μακρόχρονη προσπάθεια δημιουργήθηκε μια μονάδα με ακριβείς, συστηματικές πρακτικές, που δίνουν λύσεις σε κάθε επικοινωνιακή ανάγκη, οδηγώντας κατευθείαν στο στόχο.

Είναι μια εταιρία που αναζητά διαρκώς νέους τρόπους προβολής, δίνοντας ώθηση και ανοίγοντας νέους ορίζοντες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (+)