Back to Top

goldenpage.gr

!!! ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ !!! Καταχώρισε δωρεάν την αγγελία σου αγοραπωλησίας ή εργασίας.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ AFSARIDIS AGRO ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑ ΑΦΟΙ ΑΥΣΑΡΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ & ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΕ Αξιώσεις

2095
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2252/AFSARIDIS-1548656126.png
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ AFSARIDIS AGRO ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑ ΑΦΟΙ ΑΥΣΑΡΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ & ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΕ
Διεύθυνση: 3ο χλμ. Ε.Ο. ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ - ΑΞΟΥ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 581 00, ΠΕΛΛΑ
Τηλέφωνο: 2382027636
Κινητό: 6973434870
Email: info@afsaridis.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΦΟΙ ΑΥΣΑΡΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΕ (+)
Κατηγορίες:
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

 Η εταιρία Αφοί Αυσαρίδη Πρόδρομος και Λάζαρος Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1973 έχοντας αρχικά ως αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και αμαξωμάτων.
Μέχρι και σήμερα η εταιρία διαγράφει συνεχή και απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των κατασκευών. Μέσα από συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία μας διευρύνει το εύρος των εργασιών της διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ψηλά επίπεδα.
Ιστορικό
1973 : Έτος ίδρυσης της εταιρίας.
1981 : Η εταιρία έχει ως αποκλειστική ενασχόληση την κατασκευή αμαξωμάτων.
1990 : Η εταιρία μας εδραιώνεται στον χώρο των αμαξωμάτων αποκτώντας ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς. Μετεγκατάσταση σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 12.500 m2.
1992 : Ανάληψη της αποκλειστικής Αντιπροσωπίας για την Ελλάδα των συστημάτων κουρτίνας και ανοιγόμενης οροφής Edscha.
1998 : Κατασκευή νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 4.500 m2 για την στέγαση του εμπορικού τμήματος της εταιρίας μας. Χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά και εξαρτήματα αμαξωμάτων για κάθε τύπο αμαξώματος (KOGEL, SCHMITZ) καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών-συνεργείων στον χώρο των αμαξωμάτων και των φορτηγών, καθώς επίσης και των μεταφορικών εταιριών.
2001 : Ιδρύεται η Afsaridis trucks, που ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία ποιοτικών μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων.
2010 : Η εταιρία μας επισημοποιεί την συνεργασία της και αναλαμβάνει το επίσημο και αποκλειστικό service στην Ελλάδα της κορυφαίας κατασκευάστριες εταιρίας αμαξωμάτων στην Ευρώπη, της KOGEL.
2011 : Εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού της εταιρίας μας με την αγορά CNC Στραντζοπρεσσας, CNC Ψαλιδιού και CNC Punching που σε συνδυασμό με τον υφιστάμενο μηχανολογικό εξοπλισμό μας καθιστούν μια σύγχρονη και ευέλικτη μονάδα στον τομέα της βιομηχανικής υπεργολαβίας αλλά και της επεξεργασίας σιδήρου.
2014 : Έπειτα από 40 χρόνια η εταιρία ξεκινά εκ νέου την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων με την βοήθεια των νέων μηχανημάτων HD Plasma παντογράφο, CNC Ραουλιέρα και κύλινδρο.

 

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας Αφοί Αυσαρίδη Πρόδρομος και Λάζαρος Ο.Ε. στο χώρο των αμαξωμάτων, με το άριστα ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, την υψηλή επιστημονική κατάρτιση των μηχανολόγων μας και το άψογο Service, εγγυώνται την πλέον κατάλληλη επαγγελματική λύση για κάθε τύπου αμαξώματος.

Από το 2010 η εταιρία μας αποτελεί τον μοναδικό επίσημο συνεργάτη και διανομέα της KOGEL στην Ελλάδα.

      
1. Επαγγελματικά
Κιβωτάμαξες αλουμινίου
Ισοθερμικές κιβωτάμαξες
Μονώσεις αυτοκινήτων
Αμαξώματα με αψίδες και μουσαμά
Κιβωτάμαξες μεταφορά ποτών
Αμαξώματα με σύστημα κουρτίνας
Ανοιχτά αμαξώματα
Ανατρεπόμενα αμαξώματα
2. Ειδικές κατασκευές
Η εταιρία μας έχοντας το προνόμιο να διαθέτει από τα πλέον οργανωμένα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές λύσεις και να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόβλημα. Κατασκευάζουμε οχήματα ειδικών μεταφορών και οχήματα υπερβαρέως τύπου. Ενώ παράλληλα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου.
3. Τρέιλερ και Μπαγκαζιέρες
Η εταιρία μας απευθυνόμενη στον ιδιώτη, προσφέρει λύσεις για την μεταφορά αντικειμένων, μοτοσυκλετών, σκαφών κ.α.

 

Οδηγίες χάρτη
Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν