Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1368
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4155/MANOLA-1548658758.png

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑΞΟΣ ΣΙΟΝΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ Αξιώσεις

ΧΩΡΑ-ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΞΟΣ 843 00, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Η ιστορία μας

Η ομάδα μας αποτελεί την συνέχεια μίας ατομικής επιχείρησης που ξεκίνησε το 1981 στην Αθήνα. Από το 1990 δραστηριοποιήθηκε στη Νάξο όπου συνεχίζει, την έδρα της, με δραστηριότητα σε όλες τις Κυκλάδες και εμπλουτισμό του δυναμικού της με συνεργάτες από όλα τα επίπεδα της τεχνικής επιστήμης και κατασκευής. Ξεκίνησε από την αρχιτέκτονα Μαρία Μανωλά Σιόντα με προσφορά στην μελέτη και την κατασκευή στην Αττική και στην Βοιωτία. Στην συνέχεια στις Κυκλάδες και κυρίως Νάξο – Πάρο – Αντίπαρο – Αμοργό – Μικρές Κυκλάδες. Το 1998 συνεχίζει με την επωνυμία «Μανωλά Σιόντα – Σαντοριναίος» με νέο μέλος τον Σταμάτη Σαντορινάιο, Τεχνολόγο Μηχανικό Δομικών Έργων. Από το 2007 η ομάδα εμπλουτίστηκε με την Κωνσταντίνα Σιόντα, Πολιτικό Μηχανικό, Εμμανουέλα Σιόντα Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης και τέλος από το 2014 με τον Στέλιο Σιόντα Μηχανολόγο Μηχανικό.

Η φιλοσοφία μας

Με στόχο να δημιουργήσουμε ζωντανές γειτονιές με κυκλαδίτικο στυλ προσπαθούμε να σχεδιάσουμε κατοικίες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των ενοίκων τους. Κάθε έργο είναι μοναδικό. Με απλές λιτές γραμμές, με πινελιές φαντασίας και όμορφα χρώματα δημιουργούμε για εσάς το μοναδικό σπιτι.
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Καινούριες τεχνολογίες, μοναδικές ιδέες και χαρούμενοι πελά

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Κατασκευές

Ενεργειακή απόδοση

Ανακαινίσεις

Εσωτερική διακόσμηση

Τοπογραφία

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΙΟΝΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα