Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
935
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΕΛ ΚΥΜΗ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5918/-1590661999.jpg

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΕΛ ΚΥΜΗ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ Αξιώσεις

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ, ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙ 340 16, ΕΥΒΟΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Συνεταιρισμός μας ιδρύθηκε το 1972 από κτηνοτρόφους παραγωγούς της περιοχής Κύμης. Τα τελευταία χρόνια ήταν αδρανοποιημένος. Το 2012 καλέστηκαν τα μέλη του για να αποφασίσουν να συνεχίσουν τη λειτουργία του ή να διαλυθεί.

Έτσι, πάρθηκε απόφαση από την ολομέλεια του σώματος, όχι μόνο να συνεχίσει τη λειτουργία του, αλλά και να προσελκύσει και νέα μέλη και να αναπτυχθεί και σε άλλους τομείς όπως, αγροτικό και μελισσοκομικό.

Έτσι, προσάρμοσε το καταστατικό, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία του Ν.4015/11. Το 2013 έφτιαξε γραφεία και τα εξόπλισε με κομπιούτερ, εκτυπωτές, σκάνερ και διαδίκτυο και στο τέλος του χρόνου έγινε εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Συλλογικών Αγροτικών Οργανώσεων και έβαλε αριθμό πρωτοκόλλου 6010.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΓΡΟΤ. ΚΤΗΝ. ΜΕΛΙΣ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (+)