ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ FAST FOOD
(Ενας αρκετά βατός χωματόδρομος οδηγεί εύκολα σε αυτή την εναλλακτική παραλία που δε μοιάζει με καμιά άλλη στη Σάμο. Εκτείνεται μέσα σε ένα μικρό κόλπο που τον περιβάλλουν άσπρα απότομα βράχια. Το έδαφος είναι πολυεπίπεδο με χτιστές πεζούλες (αναβαθμίδες) πάνω στις οποίες οι ιδιοκτήτες έχουν τακτοποιήσει τις ομπρέλλες και τις ξαπλώστρες.
Η προσπάθεια για την οργάνωση της είναι μεγάλη, γιατί το χειμώνα η θάλασσα παρασύρει εντελώς αυτές τις κατασκευές και έτσι το ερχόμενο καλοκαίρι όλο το στήσιμο της ξεκινά από την αρχή!Η παραλία έχει φανατικούς φίλους που κάθε χρόνο έρχονται από το εξωτερικό για να κολυμπήσουν αποκλειστικά σε αυτήν. Μάλιστα πριν κάποια χρόνια οργάνωσαν τα 20 χρόνια της παραλίας με πολλά χάπενινγκ, πάρτυ και πολυήμερη διασκέδαση Το εσωτερικό της παραλίας είναι πέτρες και βότσαλο και το νερό ζεστό, καθαρό και σε χρώμα τυρκουάζ. Ενα "νησάκι" με ομπρέλλα και ξαπλώστρα πάνω του δίνει ιδιαίτερο τόνο στην κουκλίστικη παραλία. Τέλος στα αριστερά της μονοπάτι οδηγεί σε παράπλευρη ακτή με ομπρέλλες και ξαπλώστρες, κάπως πιο απομονωμένη)
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
PAPPA BEACH ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΑΜΟΣ