Εδώ και 32 χρόνια η εταιρεία “Γεώργιος Οικονομόπουλος” , προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αγρότες, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και σπόρων.
Με συνέπεια και τεχνογνωσία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του εκάστοτε καλλιεργητή, δίνοντας τόσο συμβουλές, όσο και λύσεις που θα οδηγήσουν σ΄ ένα επιτυχές αποτέλεσμα.
Το προσωπικό μας χαρακτηρίζεται από άριστη κατάρτιση και πλείστες γνώσεις, καθώς και ιδιαίτερη προθυμία για κάθε είδους βοήθεια, που θα φανεί χρήσιμη στον πελάτη.
Το Cropmax διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας σε όλη την Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελώντας μια σημαντική καινοτομία στο χώρο της γεωργίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δοκιμαστεί με άριστα αποτελέσματα σε ποικίλες καλλιέργειες, όπως
Αποτελεί ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και ενισχυτή του ίδιου του φυτού, γεγονός που οδηγεί σε μια γρήγορη ανάπτυξη και αυξημένη παραγωγή.
Με σύμμαχο τόσο το Cropmax , όσο και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά, με βασικό στόχο την άμεση στήριξή μας στον κόσμο της γεωργίας.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Για να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας, απλά χρησιμοποιήστε τον τροχό κύλισης στο ποντίκι και προσαρμόστε ανάλογα.
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
CROPMAX ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΕΓΑΡΑ