Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1328
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4112/thumbbousis-1546450596.png

BOUSIS SECURITY SERVICES ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αξιώσεις

49 Λεωφόρος Γράμμου, ΙΩΑΝΝΙΝΑ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία Boussis Security Services

Η επιχείρηση BOUSSIS SECURITY ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στις Υπηρεσίες Ασφαλείας. Σκοπός της BSS είναι να παρέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες της μέσω των επώνυμων και πιστοποιημένων με τα πρότυπα ISO 50131 συστημάτων ασφαλείας που εγκαθιστά αλλά κυρίως μέσω των υπηρεσιών που παρέχει με το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της.

Η πελατοκεντρική και ανθρωποκεντρική αντίληψη της BSS την έχει αναδείξει σε κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στην Ήπειρο. Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, ήθος, τιμιότητα και εργατικότητα χαίρει εκτίμησης και σεβασμού όχι μόνο από τους πελάτες της αλλά και από όλους τους πολίτες που γνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η ασφάλεια των πελατών της.

Η BSS πρωτοπόρος εταιρία παροχής συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας υποστηρίζει μια σειρά συστημάτων ικανά να αντεπεξέλθουν και στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες απαιτήσεις. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει και αξιοποιεί είναι: Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας, όπως Συστήματα Συναγερμού, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV) , Πυρανίχνευσης, Ελέγχου Πρόσβασης, Συστήματα Παγίδευσης Εμπορευμάτων, Συστήματα Επικοινωνίας, Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Αναγγελίας και Αυτόματης Εκκένωσης Χώρου, Συστήματα Τηλεφωνικού Κέντρου και Τηλεφωνικών Υπηρεσιών, Χρηματοκιβώτια (εντοιχιζόμενα, επιδαπέδια - επίτοιχα, ξενοδοχείων, βαρέως τύπου, ενισχυμένα, λογισμικού, πυρασφαλή, όπλων, φωριαμούς - ερμάρια) καθώς και μπαταρίες επαναφορτιζόμενες ή μιας χρήσης για κάθε εργαλείο και μικροσυσκευή, επαγγελματικού και οικιακού τύπου.

Ειδικά εκπαιδευμένοι και ένστολοι φύλακες του τμήματος φυλάξεων της εταιρίας αναλαμβάνουν την φύλαξη επιτήρηση των υπό συζήτηση χώρων στα προβλεπόμενα χρονικά διαστήματα. Οι φύλακες της Boussis Security είναι κάτοχοι των ειδικών αδειών εργασίας όπως αυτό προβλέπεται από το Ν.2518/1997 που αφορά τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους φυλάξεις σε δημοσίους και ιδιωτικούς χώρους όπως Ξενοδοχειακά συγκρότημα, Νοσοκομεία, Δημοσιές Υπηρεσίες, Αερολιμένες, Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Οικίες, Καταστήματα, Πρόσωπα (VIP Protection), καθώς επίσης αναλαμβάνουμε συναυλίες και κάθε είδους εκδηλώσεις.

Με τον όρο φύλαξη εννοούμε την παρεχόμενη φροντίδα μέριμνα για την αποφυγή κινδύνων

Aμεση επέμβαση με ασυρματοφόρα οχήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί. Μετά από την λήψη σήματος συναγερμού ο χειριστής του Κέντρου ενημερώνει μέσω ασύρματου τον οδηγό του οχήματος που βρίσκεται πλησίον στο προστατευόμενο χώρο και ενημερώνει την αστυνομία.
Παράλληλα διεξάγεται περιμετρικός έλεγχος του χώρου και ενημερώνεται ο πελάτης. Στη περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε προστατευόμενου σημείου, ο οδηγός παραμένει μέχρι να παραστεί ο ιδιοκτήτης ή κάποιος αντιπρόσωπός του.

'Aμεση επέμβαση του εκπαιδευμένου προσωπικού από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί.

 

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
49 Λεωφόρος Γράμμου, ΙΩΑΝΝΙΝΑ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (+)