Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
2814
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ
  • ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ FLOWERS AND MORE ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/PAPAGEORGIOU-1611489134.jpg

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ FLOWERS AND MORE ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Αξιώσεις

6 ΑΝΔΡΟΥ, ΛΑΜΙΑ 351 31, ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία _ PAPAGEORGIOU FLOWERS AND MORE _ έχει τις εγκαταστάσεις της στη Λαμία Φθιώτιδας και ιδρύθηκε με αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο λουλουδιών και ανθοκομικών προϊόντων.

Η πολυετής εμπειρία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η τεράστια γκάμα προϊόντων, υλικών και ειδών συσκευασίας και διακόσμησης, η συνεχής ενημέρωση για ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, ο σεβασμός προς τον πελάτη, η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών συνθέτουν την ταυτότητα της εταιρείας μας.

Η υπεύθυνη Τάνια Παπαγεωργίου πτυχιούχος Γεωπονικής σχολής, με πολύ αγάπη, μεράκι, εμπειρία ετών και μέσα από μια διαδικασία συνεχούς ενημέρωσης
για τις νέες τάσεις που επικρατούν στο χώρο των λουλουδιών και της διακόσμησης και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το προσωπικό στυλ και το γούστο του κάθε πελάτη ξεχωριστά,
αναλαμβάνει με ιδιαίτερες προτάσεις και δημιουργίες, εξ’ ολοκλήρου την διακόσμηση των πιο ωραίων στιγμών της ζωής σας, όπως ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας.

Σας προτείνει ιδέες και λύσεις για τον κήπο ή τη βεράντας σας επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλάζοντας έτσι την οπτική του εσωτερικού και εξωτερικού σας χώρου, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα λουλουδιών και διακοσμητικών.

Δημιουργεί για σας ανθοσυνθέσεις και μπουκέτα που θα στολίσουν τις γωνιές του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, θα συνοδεύσουν τις ευχές σας και θα διακοσμήσουν κάθε εκδήλωση σας.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
6 ΑΝΔΡΟΥ, ΛΑΜΙΑ 351 31, ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (+)