Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1857
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/312/IPPIKOS 001-1412264475.jpg

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

Πάροδος Τατοΐου, ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 13677, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ

 

ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

 

  Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ 1987 ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΑΡΟΔΟΣ Λ. ΤΑΤΟΙΟΥ 137 ), ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΙΠΠΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Ι.Ο.ΒΟ.Π. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ) ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ , 2 PADDOCKS ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΡΑ -WALKER. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 96 ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ , ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ . Η ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ Η ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΟΥΣ , ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ Η ΙΠΠΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο Ι.Ο.ΒΟ.Π. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , PONY CLUB, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ , ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 7 ΕΤΩΝ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ . ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ . ΤΟ ΖΕΣΤΟ CLUB HOUSE ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ FREE WIFI ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ.

 

ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)
2108169502