Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1043
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4815/LAZAROY-1568810402.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ LAZAROY BEACH ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Αξιώσεις

Πλατύς Γιαλός, ΣΙΦΝΟΣ 840 03, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 6 λεπτών με τα πόδια από την παραλία του Πλατύ Γιαλού. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν κλιματισμό, δωρεάν WiFi, τηλεόραση και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, καθώς και μια κοινή βεράντα. Σε απόσταση 2,5 χλμ. Θα βρείτε τη διάσημη Μονή και την παραλία της Χρυσοπηγής. Το Lazarou Beach Apartments καλωσορίζει τους επισκέπτες της Booking.com από τις 22 Ιουλίου 2016.

Ακριβώς δίπλα στον κόλπο του Πλατύ Γιαλού, στον γραφικό κόλπο του Λαζάρου, ο Μενέλαος Καράβος δημιούργησε ένα θαυμάσιο παραλιακό μπαρ όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με καφέ, κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς, ποτά, πνεύματα και ψυχική μουσική.

Ο κόλπος του Λαζάρου προσφέρει εκπληκτική θέα και γαλαζοπράσινα γαλαζοπράσινα νερά, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε με θέα στο κομψό, φημισμένο εστιατόριο που είναι ευρέως γνωστό για την εξαιρετική κουζίνα του, καθώς και για το υπαίθριο περιβάλλον του, σχεδιασμένο σε πέτρα και κληματαριά. Μπορείτε να απολαύσετε τα αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα της Σίφνου, μεταξύ των οποίων το "mastelo", τα φρέσκα ψάρια και τα τοπικά ορεκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των κύριων πιάτων προετοιμάζονται σε μια παραδοσιακή ξύλινη σόμπα. Δεν πρέπει να χάσετε τα ωμοπλάτα στρουθοκαμήλου ως λιχουδιά.

 

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

MAGDALENA KRASAN- ΚΑΡΑΒΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα