Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
796
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΙΤΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6202/-1597420294.jpg

ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΙΤΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

ΣΙΤΟΧΩΡΙ, ΣΕΡΡΕΣ 622 00, ΣΕΡΡΕΣ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1991 στην εμπορία κάθε είδους αγροτικών προϊόντων. Με τα χρόνια επέκτεινε τις δραστηριότητες και στο εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών,λιπαντικών, ειδών ύδρευσης και άρδευσης,ειδών κήπου χρωμάτων διακοσμητικών κ.α. Στον ιδιόκτητο χώρο 25 στρεμμάτων που βρίσκεται στην παλαιά επαρχιακή οδό Νιγρίτας -Κερδυλλίων στο χωριό Σιτοχώρι δίπλα στο Γυμνάσιο, υπάρχουν τα γραφεία μας 130τ.μ και οι αποθηκές 7000 τμ. όπου γίνεται η συγκέντρωση και η συντήρηση των αγροτικών προϊόντων καθώς και ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος 1000τμ. όπου υπάρχουν τα ανταλλακτικά και τα διάφορα μηχανήματα. Υπάρχουν επίσης 3 σιλό αποθήκευσης χωρητικότητας 1000 τόνων καθώς και ξηραντήρια.

Είμαστε αποκλειστική αντιπρόσωποι της εταιρείας Massey Ferguson. Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αγροτικών προϊόντων καθώς και με Μύλους.

Τα τελευταία 3 χρόνια έχει μπει δυναμικά και στο χώρο των ενεργειακών Φυτών . Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους παραγωγούς όπου υπάρχει και η δυνατότητα χορήγηση τους συγκεκριμένων ποικιλιών δημητριακών.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι η σωστή ενημέρωση αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών μας,είμαστε στη διάθεση όλων. 

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
ΣΙΤΟΧΩΡΙ, ΣΕΡΡΕΣ 622 00, ΣΕΡΡΕΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)