Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1098
  • ΣΠΙΤΙ & ΚΗΠΟΣ
  • ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΦΑΡΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5434/-1579872151.jpg

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΦΑΡΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ Αξιώσεις

20 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 713 06, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία "ΕΠΙΠΛΟ ΦΑΡΣΑΡΗΣ" με την ήδη πολυετή εμπειρία και καταξίωση στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής χειροποίητου επίπλου έχει ως πρωταρχικό της μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα με έπιπλα υψηλής αισθητικής και διαχρονικής αξίας. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού μας και με την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, η παραγωγή των επίπλων μας χαρακτηρίζεται απο την γρήγορη και άριστη ποιοτικά κατασκευή. 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στο να κατανοούμε τις ανάγκες του πελάτη και να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τον χώρο που επιθυμεί να επιπλώσει, είτε πρόκειται για σπίτι είτε για κάποιον επαγγελματικό χώρο. 
Τα έπιπλα ΦΑΡΣΑΡΗΣ παρέχουν εγγυήση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αισθητική που τα χαρακτηρίζει.

Ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκεται στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 20, όπου εκεί στεγάζει την έκθεση του μοντέρνου επίπλου. Θα βρείτε λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας! 
Το εργοστάσιο μας έχει μεταφερθεί στο Ηράκλειο, περιοχή Εσταυρωμένου (πλησίον ΙΚΑ) και στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η έκθεση του κλασσικού επίπλου. Ένας χώρος με έπιπλα διαχρονικά για μια ζωή!

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
20 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 713 06, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΦΑΡΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα