Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
615
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/PAPAXRISTOS-1611494268.jpg

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αξιώσεις

11 ΒΥΡΩΝΟΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ονομάζομαι Βασίλειος Παπαχρήστος.Είμαι χειρουργός παίδων.Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977.

Μετά τις βασικές σπουδές του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, το 1995 ξεκίνησα  τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο της ιατρικής ¨Ιουλίου Χατζεκάνου¨ του Κλούζ Ρουμανίας.
Αποφοίτησα από την ιατρική σχολή τα τέλη του 2002 με επιτυχία.Ένα χρόνο μετά αναγνώρισα το πτυχίο της ιατρικής από το ΔΙΚΑΤΣΑ ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις στο μάθημα της γενικής χειρουργικής και της παθολογίας.

Το 2004 άρχισα την διατριβή μου στο πανεπιστήμιο της ιατρικής σχολής του Κλούζ στο τμήμα πληροφορικής με θέμα : Evidence based medicine (ιατρική βασισμένη σε αποδείξεις).

Το 2005 και για 3 μήνες προσέφερα τις υπηρεσίες μου στην β΄ παθολογική, γ' χειρουργική, καρδιολογική κλινική του ΓΝ Τζανείου διαδοχικά και για 1 μήνα στα πλαίσια της τρίμηνης εκπαίδευσης για την υπηρεσία υπαίθρου(αγροτικό).Εν συνεχεία εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου για 1 χρόνο στο Περιφερειακό ιατρείο Μεθάνων.

Το 2007 άρχισα την ειδίκευσή μου στη χειρουργική παίδων, ασκώντας την γενική χειρουργική για τρία χρόνια στο ΓΝ Νικαίας και τέσσερα χρόνια την χειρουργική παίδων στο ΓΝ Παίδων Αγλαίας κ Παναγιώτη Κυριακού.

Στις αρχές του 2015 απέκτησα τον τίτλο της ειδικότητας της χειρουργής παίδων μετά από επιτυχείς εξετάσεις.
Εν συνεχεία παρέμεινα για δύο χρόνια ως ειδικευμένος παιδοχειρουργός εκτελώντας χρέη επιμελητή β' στην β΄ χειρουργική κλινική του ΓΝ Παίδων Αγλαίας κ Παναγιώτη Κυριακού στην οποία και υπήρξα ως ειδικευόμενος ιατρός.

Το 2013 ολοκλήρωσα την διατριβή μου με θέμα : Evidence based medicine και απέκτησα τον τίτλο του διδάκτωρα ο οποίος αναγνωρίστηκε από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμος με αυτούς των πανεπιστημίων της χώρας μας.

Έχω πάρει μέρος ως χειρουργός και ως βοηθός σε πλήθος  παιδοχειρουργικών και παιδοουρολογικών επεμβάσεων της νεογνίκης, βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας, κατά την παραμονή μου στο ΓΝ Παίδων Αγλαίας κ Παν. Κυριακού.

Εφαρμόζω την λαπαροσκοπική χειρουργική παίδων όπου αυτή κρίνεται απαραίτητη.
'Εχω μετάσχει σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλαπλές ανακοινώσεις και εργασίες, τέσσερις εκ των οποίων έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά.
Κατέχω δίπλωμα ATLS(Advance Trauma Life support) καθώς και δίπλωμα APLS(Advance Pediatric Life support).

Σήμερα είμαι επιμελητής παιδοχειρουργός στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Metropolitan και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στον Κορυδαλλό Αττικής.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (+)