Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
906
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/________-1612975293.jpg

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΦΑ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΑΘΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΑΚΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ Αξιώσεις

2ο χλμ. ΠΥΡΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΠΥΡΓΟΣ 271 00, ΗΛΕΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία ΚΙΦΑ Ηλείας, με έδρα στον Πύργο Ηλείας, δραστηριοποιείται στον χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών διαθέτοντας άρτιο δίκτυο διανομών και σύγχρονη σκέψη. Χάρη στην τεχνογνωσία μας και τους άριστα εξειδικευμένους συνεργάτες μας έχουμε δυναμική παρουσία στον χώρο της μεταφοράς.
 
Η εταιρεία μας λειτουργεί ως όμιλος σε συνεργασία με την ΚΙΦΑ Ελλάδας Α.Ε., μια εταιρεία με ιστορία 65 χρόνων στο χώρο της μεταφοράς. Επενδύουμε στο χώρο της μεταφοράς, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν, ενώ επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στον χώρο της ψυγειομεταφοράς. Παράλληλα, σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε σε θέση να μειώσουμε το κόστος των μεταφορών, διατηρώντας ωστόσο άριστο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Καλύπτουμε τις ανάγκες ολόκληρου του Νομού Ηλείας, εξυπηρετώντας τις εξής περιοχές: Πύργο, Αμαλιάδα, Βάρδα, Λεχαινά, Κυλλήνη, Γαστούνη, Πελόπιο, Επιτάλιο, Ζαχάρω, Ανδρίτσαινα. Επιπλέον, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας, δραστηριοποιούμαστε και στον χώρο της διακίνησης εμπορευμάτων προς Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία και Θράκη.
Τηλέφωνο 2:
6982319310

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
2ο χλμ. ΠΥΡΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΠΥΡΓΟΣ 271 00, ΗΛΕΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΑΘΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΜΠΑΡΤΖΑΚΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα