Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
2134
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/PANAGIOTOPOULOS-1611500008.jpg

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ MEAT SHOP & GRILL HOUSE ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗ Αξιώσεις

9 ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΠΑΛΛΗΝΗ 153 51, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Το κρεοπωλείο μας “Meat Shop” το οποίο βρίσκεται στην Παλλήνη, είναι κοντά σας από το 1993, προσφέροντάς σας φρέσκα κρέατα καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε φρέσκο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, πουλερικά όπως κοτόπουλα και γαλοπούλες, αμνοερίφια όπως κατσίκια, αρνιά και πρόβατα, καθώς και κουνέλια από επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

Γνωστό στο εμπόριο κρεάτων και πουλερικών, το κρεοπωλείο μας, σας εγγυάται αγνά και φρέσκα κρέατα, τα οποία κόβονται εκείνη την ώρα και προέρχονται από ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής.

Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται και μας προτείνουν στους φίλους τους.

Η τήρηση των απαραίτητων κανόνων και προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων, αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σας δίνουμε πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα.

Το προσωπικό του κρεοπωλείο μας είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρέας για το πιάτο σας και θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχετε μείνει ικανοποιημένοι.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα