Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
3258
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/NEOS KOSMOS-1475567284.JPG

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ CONNECT ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ.-ΜΕΛΛΟΥ Τ. ΟΕ Αξιώσεις

5 ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 117 44, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Το κέντρο ξένων γλωσσών Connect είναι στο χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 17 χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη γονέων και μαθητών χάρη στα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα που ακολουθούμε αλλά και στην αγάπη και την προσοχή που δίνουμε σε κάθε μαθητή.
Τα ποσοστά επιτυχίας μας που αγγίζουν πάντα το 100% μας έχουν καθιερώσει σαν την καλύτερη και πιο υπεύθυνη επιλογή:

  •  για τους γονείς που θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους
  •  για το φοιτητή που αναζητά τη γνώση σε συνδυασμό με της χαμηλές τιμές
  •  για τον επαγγελματία που ψάχνει σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών με ευελιξία

Με καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό έχουμε για όραμα τη σωστή παιδεία και στόχο να σας προσφέρουμε εγγυημένη γνώση και πιστοποίηση στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

  

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Connect προσφέρουμε τη γνώση σε συνδυασμό με πραγματικά ανταγωνιστικά δίδακτρα όπως επίσης και :

 

Τσάντα & ντοσιέ με κάθε εγγραφή

 

Μια μοντέρνα τσάντα κι ένα ντοσιέ περιμένει κάθε μαθητή με την εγγραφή του στο κέντρο μας. Μια προσφορά – παράδοση του σχολείου μας!

 


Ασφάλιση για κάθε μαθητή

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Connect προσφέρει χωρίς καμιά χρέωση για το σπουδαστή ετήσια ασφάλεια για το χρόνο παραμονής του στο σπουδαστήριο. Το εκπαιδευτήριο Connect βρίσκεται πάντα κοντά στο μαθητή και προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου και κύρους σε συνδυασμό με σύγχρονα προγράμματα ασφαλείας σε ένα προσεγμένο αισθητικά και άνετο χώρο.

 

Επιπλέον ώρες mock test

Κανένας μαθητής μας δεν πηγαίνει σε εξετάσεις χωρίς να ξέρει λεπτομερώς τι θα συναντήσει! Καθ’όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους προσφέρονται χωρίς καμία χρέωση επιπλέον ώρες mock test / τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων, που αφ’ενός προετοιμάζουν τους σπουδαστές καλύτερα και αφετέρου τους εξοικειώνουν με τη διαδικασία της κάθε εξέτασης.

 

Έξτρα ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Connect αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον κάθε μαθητή ως ξεχωριστή προσωπικότητα. Γι’αυτό και προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους έξτρα ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας σε όλες τις διδασκόμενες γλώσσες με την επίβλεψη πάντα και υπό την καθοδήγηση έμπειρου διδακτικού προσωπικού.

 

Δωρεάν φοίτηση στους μαθητές νηπίου & Α' Δημοτικού

Για μας η πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος που λέγεται γνώση. Γι’αυτό και για τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε εντελώς δωρεάν ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατόν ξεκίνημα.

 

Έκπτωση στα αδέρφια & στη 2η γλώσσα

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Connect είμαστε δίπλα σας σε όλους τους τομείς και καθώς συμμεριζόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε στις ήδη μειωμένες τιμές μας και τα εξαιρετικά φιλικά δίδακτρα προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση τόσο στα αδέρφια όσο και στη φοίτηση σε δεύτερη γλώσσα!

 

Ειδικές τιμές για φοιτητές

Τα προγράμματα σπουδών που αφορούν φοιτητές προσφέρονται στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς ενώ κατά περίπτωση γίνονται επιπλέον εκπτώσεις και διευκολύνσεις.

 

Ευέλικτα τμήματα φοίτησης (πρωινά-μεσημεριανά-απογευματινά-βραδινά)

Καθώς οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής επιβάλλουν ένα δύσκολο και απαιτητικό για τους περισσότερους πρόγραμμα φροντίζουμε να παρέχουμε μεγάλη ευελιξία στα προγράμματα σπουδών με τμήματα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ ώστε ο κάθε σπουδαστής να βρει αυτό που τον ικανοποιεί και ταιριάζει στις ανάγκες του.

 

Τετράδιο συνεργασίας

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Connect δε διαφημίζουμε απλά την επικοινωνία με τους γονείς αλλά την κάνουμε και πράξη με το τετράδιο συνεργασίας που δίνουμε εντελώς δωρεάν στην αρχή του σχολικού έτους σε κάθε μαθητή. Έτσι εξασφαλίζουμε αφ’ενός την καθημερινή επικοινωνία και συνεννόηση με τον κηδεμόνα και αφετέρου τη βεβαιότητα ότι κανένας μαθητής, όσο μικρός κι αν είναι, δε θα μπερδέψει ή ξεχάσει τις εργασίες του ώστε να είναι συνεπής στο μάθημά του.

 

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
5 ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 117 44, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. -ΜΕΛΛΟΥ Τ. ΟΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα