Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
2133
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6485/GALERAKIS-1611501444.jpg

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALERAKIS CONSTRUCTION ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Αξιώσεις

- ΑΝΩΓΕΙΩΝ 28 ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 713 04, ΗΡΚΑΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η ΔΙΑΣ Α.Κ.Ε.Ε Galerakis Construction Α.Ε είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή κτιριακών συγκροτημάτων, κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων και γραφείων. Η μεγαλύτερη καινοτομία της είναι η κατασκευή μεταλλικών κτιρίων με μεταλλικό χωροδικτύωμα, που αποτελούν τη βέλτιστη λύση ως προς την αντισεισμικότητα.

Η εξειδικευμένη ομάδα των μηχανικών και τεχνικών της αναλαμβάνει κάθε είδους μελέτη εφαρμογής για κατασκευές κτιρίων από μέταλλο, οπλισμένο σκυρόδεμα, ανακαινίσεις, θερμομονώσεις, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων κ.ά.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής και η υψηλή εξειδίκευση των συνεργατών μας αποτελούν την εγγύηση για ένα τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλό κόστος και μεγάλη ανθεκτικότητα.

Έχετε φανταστεί την κατοικία των ονείρων σας και θέλετε μια πρώτη εκτίμηση για το πόσο θα σας στοιχίσει. Στείλτε μας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email), πληροφορίες για το οικόπεδο, το είδος της κατοικίας και τις ανέσεις που θέλετε να διαθέτει. Η ομάδα μας θα εξετάσει τα δεδομένα και θα συντάξει μια πρώτη ενδεικτική προσφορά!

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
- ΑΝΩΓΕΙΩΝ 28 ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 713 04, ΗΡΚΑΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (+)

Κοινωνικά δίκτυα