Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
1791
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6502/STATHIS-1612106701.jpg

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

29 ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 190 05, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1954 στην μετεμφυλιακή –μεταπολεμική Αθήνα, σε μια εποχή που η έννοια της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης θεωρείτο μεγάλη πολυτέλεια, έως και δεισιδαιμονία, όχι όμως άπιαστο όνειρο για μένα! Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί, να κοιτάζω πότε βαθιά μέσα μου, και πότε… εκεί ψηλά, στην προσπάθεια να ενωθώ με το άπειρο, να ανακαλύψω αυτό το κοινό που θα με συνέδεε με τη φύση και τους συνανθρώπους μου.

Εργάστηκα για 31 χρόνια στην Ελληνική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (ΕΑΒ / HAI) ως μηχανικός αεροσκαφών, με ειδίκευση στα μαχητικά αεροσκάφη και στα ελικόπτερα, και υπηρέτησα αυτόν τον τομέα με αφοσίωση, ως το 2010. Παράλληλα, η αγάπη μου για την μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής Σοφίας και η φιλοσοφική τοποθέτηση που προέκυψε μέσα από αυτήν, αλλά πάνω από όλα η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο και στον πλανήτη, στάθηκαν καθοριστικά για την πορεία μου.

Με το πλήρωμα του χρόνου, θαρρείς ότι η μία «σύμπτωση» διαδεχόταν την άλλη, ώσπου τελικά άνθρωποι και καταστάσεις με οδήγησαν εκεί που πάντα ένοιωθα να ανήκω, στον κόσμο των ενεργειακών θεραπειών. Αυτό με βοήθησε να έρθω σε επαφή με σπουδαίους πνευματικούς δασκάλους.  Έτσι, διδάχτηκα το αυθεντικό Usui Reiki Ryoho, το Karuna Reiki, το Komyo Reiki, τα συστήματα Lightarian (Angelic Link, Lightarian Rays, Lightarian Reiki), το Κρυσταλικό Ρέικι, και όλα τα επίπεδα του πνευματικού δρόμου της Σαμπάλα (Shamballa), τα οποία διδάσκω και χρησιμοποιώ για τις θεραπείες μου, από το 2003. Η ανάγκη μου για μια σφαιρική, συμπληρωματική προσέγγιση των ενεργειακών θεραπειών έφερε αργότερα την εκμάθηση και τις πιστοποιήσεις στα Ανθοϊάματα Bach, στη Rejuvence, στην Τέχνη του Εκκρεμούς…

Το Ρέικι, η Σαμπάλα και όλα τα ενεργειακά συστήματα που διδάσκω με αγάπη, ευθύνη και αφοσίωση, δεν αξιοποιούνται μόνο ως ενεργειακές θεραπείες για την ανακούφιση του ψυχικού, κυρίως, και σωματικού ανθρώπινου πόνου, αλλά και ως μονοπάτια πνευματικής εξέλιξης, που ο καθένας μπορεί να ακολουθεί σύμφωνα με το εσωτερικό του πρόσταγμα.

Η επιστροφή στην Σμύρνη, τον τόπο των προγόνων μου, το 2014, ήταν εμπειρία ζωής για μένα γιατί ενδυνάμωσε μέσα μου την ιδέα, για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς και να τιμά τις ρίζες του, ως απαρχή και εφαλτήριο μιας πορείας με πνευματικότητα και συμπαντική σύνδεση.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
29 ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 190 05, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα