Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
4530
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1074/sik-1540752356.jpg

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΙΝΩΣ SIK ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΟΔΟΣ ΡΩ, ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ 716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

τα, ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Η SIK KIRIAKAKIS είναι συνεχώς ανοιχτή σε έμπιστους ανθρώπους και εταιρείες, που μπορεί να επιθυμούν να συνεργαστούν είτε ως μεταπωλητές, είτε ως επίσημοι αντιπρόσωποι σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Οι μηχανές μπορεί να διακρίνονται από πιστοποιημένες διαδικασίες και αυστηρούς κανονισμούς κατασκευής, αλλά για εμάς, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που κάνει την πραγματική διαφορά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και απαιτητικό τομέα όπως αυτός της γεωργίας.

Για το λόγο αυτό, αναζητούμε πάντα ανθρώπους και εταιρείες που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν, δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και διακατέχονται από μία απόλυτα πελατοκεντρική αντίληψη σε όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα.

Τα γεωργικά μηχανήματα, ο γεωργικός εξοπλισμός και τα ελαιοραβδιστικά της SIK KIRIAKAKIS κατασκευάζονται με φροντίδα, αγάπη και εμπειρία άνω των 45 χρόνων. Συνεργαστείτε με μια εταιρεία που σέβεται και βασίζεται στη μακρά ιστορία της, ενώ παράλληλα προάγει την καινοτομία προσφέροντας γεωργικά μηχανήματα, γεωργικό εξοπλισμό και ελαιοραβδιστικά τελευταίας τεχνολογίας, σφυρηλατώντας και διαμορφώνοντας το μέλλον του γεωργικού τομέα της Ελλάδας.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ δραστηριοποιείται για πάνω από 45 χρόνια στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, του γεωργικού εξοπλισμού και των ελαιραβδιστικών προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από τον ιδρυτή, Ευστράτιο Κυριακάκη, μέχρι τον υιό, Ιωάννη Κυριακάκη, η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της από το 1969, συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία. Έτσι, καταφέρνει να προσφέρει γεωργικά μηχανήματα, γεωργικό εξοπλισμό και ελαιοραβδιστικά που χαρακτηρίζονται από προσοχή στη λεπτομέρεια κατασκευής και μεγάλη αντοχή στη χρήση.

ΟΡΑΜΑ

Να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις γεωργικού εξοπλισμού στους επαγγελματίες, θέτωντας γερά τα θεμέλια για την ανάπτυξη της γεωργίας, ενός από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους κλάδους της Ελλάδας.

 
Τηλέφωνο 2:
2810381336

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

company map
ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΟΔΟΣ ΡΩ, ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ 716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)