Back to Top

goldenpage.gr

Ανακαλύψτε αυτό που ψάχνετε! Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής.
elzh-CNnlenfrdeitptrues
 
3337
https://goldenpage.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2165/____________-1606207839.png

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΡΑΜΜΗ ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΙΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Αξιώσεις

148 ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΣΠΑΤΑ 190 04, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1980 ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1986 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ,ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΄΄ΓΡΑΜΜΗ΄΄.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΙΣ ΙΔΙΑΤΕΡΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΜΒΑΔΟΥ 400τμ.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ.

ΕΤΣΙ ΤΟ 2015 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Η/Υ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ.

Τοποθεσία χάρτη

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΟΝΙΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα